صفحه اصلی > آرشیو

 
  تاریخ ارسال خبر: 1388/12/19

 

    كاك درويشي بخشدار مركزي مهاباد : برنامه هاي فرهنگي و ورزشي در سال 1389 در اولويت كاري دهياريها قرار گيرد :  
 

  برگزاري جلسه نشست مشورتي دهياران شهرستان مهاباد

 
 







به گزارش روابط عمومي معاون استاندار و فرمانداري شهرستان مهاباد : چهارشنبه 19 اسفند 1388 با حضور بخشدار مركزي و دهياران بخش مركزي مهاباد جلسه نشست مشورتي دهياران شهرستان مهاباد در سالن اجتماعات فرمانداري برگزار گرديد.





كاك درويشي بخشدار مركزي مهاباد گفت : كه برنامه هاي فرهنگي و ورزشي در اولويت هاي كاري قرار گيردو توجه ويژه اي در روستاها به اين مسائل شود وي تاكيد كرد كه بايد با تمام توان در خدمت مردم بوده و به آنان خدمات رساني كرد زيرا خدمتگزاري به مردم از توفيقات الهي ميباشد.

بخشدار مركزي مهاباد گفت : كه 30 پروژه توسط دهياران در سال 1388 اجرا شده است و 5 ساختمان براي دهياران در سالجاري خريداري شده است و براي 7 روستاي ديگر ساختمان دهياري در حال تهيه ميباشد وي افزود كه 50 درصد اعتبارات از محل ذكات نيز تصويب شده است .

كاك درويشي گفت : كه با اجراي طرح پسماند در روستاهاي بخش مركزي و تجهيز ماشين آلات مشكل دفن زباله در بخش مركزي به زودي حل خواهد شد.

ايشان گفت : كه براي روستاهاي آزاد- سهولان قمطره و قلقله دهيار تعيين شده و فعاليت كاري خود را شروع كرده اند .

لازم به ذكر است كه در حال حاضر 42 دهيار در 42 روستاي بخش مركزي فعاليت مي كنند.

در ادامه تعدادي از دهياران مطالبي را بيان نمودند.

 

 

نظرات و پیشنهادات شما:

نام :
آدرس پست الکترونیکی :
 
نظر :

 

 

 

امام جعفر صادق (ع ) : نادان بخشنده ، بسی از عابد تنگ نظر بهتر است

Powered  by  D.A.E