آذربایجان غربی برترین استان کشور در ساخت مسکن مددجویان زیرپوشش بهزیستی
مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی با هزینه 340 میلیارد ریال، بهترین عملکرد را از لحاظ ساخت مسکن مددجویان زیرپوشش بهزیستی در کشور دارد. خبری که در مراسم روز جهانی معلولان درکانون فجر مهاباد اعلام شد.
  • چهارشنبه 14 آذر 1403 ساعت 21:28
به مناسبت گرامیداشت هفته قرآن و عترت صورت گرفت:
دیدار مدیران آموزش‌و پرورش و مراکز دارالقرآن با فرماندار ویژه شهرستان مهاباد
  • چهارشنبه 14 آذر 1403 ساعت 00:20
بررسی وضعیت نانوایی های مهاباد در بازدید فرماندار و جمعی از مسئولان
فرماندار ویژه شهرستان مهاباد به همراه معاونت برنامه ریزی و توسعه جمعی از مسئولان ادارات جهاد کشاورزی،غله و اصناف شهرستان در بازدید از نانوایی ها نحوه کمی و کیفی نان را بررسی کردند.
  • سه شنبه 13 آذر 1403 ساعت 21:40
ثبت اطلاعات 74 درصد بهره‌برداران کشاورزی در مهاباد
ثبت اطلاعات 74 درصد بهره‌برداران کشاورزی مهاباد اطلاعات 74 درصد بهره‌برداران کشاورزی شهرستان مهاباد ثبت شد.
  • سه شنبه 13 آذر 1403 ساعت 14:08
ملاقات عمومی فرماندار مهاباد با شهروندان برگزار شد
فرماندار ویژه مهاباد در ادامه دیدار‌های مردمی، با شماری از مراجعه کنندگان دیدار و گفتگو کرد.
  • دوشنبه 12 آذر 1403 ساعت 22:10
واژگونی تانکر حامل اسید در محور سه راه دارلک مهاباد
تانکر حامل اسید در محور سه راه دارلک مهاباد واژگون شد.
  • یکشنبه 11 آذر 1403 ساعت 20:08
فرماندار: حذف مدارس کانکسی در مهاباد با جدیت پیگیری می‌شود
فرماندار ویژه مهاباد گفت: حذف مدارس کانکسی در این شهرستان با جدیت پیگیری می شود و سعی داریم تا سال آینده این بخش تعیین تکلیف شود.
  • شنبه 10 آذر 1403 ساعت 18:31
فرماندار ویژه مهاباد: جامعه به نشاط و امیدآفرینی هنرمندان نیاز دارد
فرماندار ویژه مهاباد گفت: جامعه به نشاط و امیدآفرینی توسط هنرمندان به ویژه فعالان حوزه فرهنگ و سینما نیاز دارد.
  • چهارشنبه 7 آذر 1403 ساعت 20:10
آیین تودیع و معارفه فرمانده تیپ پیاده 364 شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
فرمانده قرارگاه شمال‌غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح به ویژه ارتش با به‌روز ترین تجهیزات نظامی در اوج آمادگی برای مقابله با دشمنان قرار دارند.
  • چهارشنبه 7 آذر 1403 ساعت 20:06
گردهمایی بسیجیان مهابادی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج
بە مناسبت گرامیداشت هفتە ی بسیج همزمان با سراسر کشور گردهمایی بسیجیان با حضور اعضای شورای تامین، اداری، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، فرماندهان نظامی، انتظامی و جمع از بسیجیان سطح شهر، در محل تالار وحدت شهرداری مهاباد، برگزار گردید.
  • سه شنبه 6 آذر 1403 ساعت 00:34