9 دی‌ نماد بصیرت ملت ایران

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد: روز سه‌شنبه آیین گرامیداشت نهم دی ماه با حضور اعضای شورای تامین، اداری، روحانیون، عشایر و اقشار مختلف مردم در محل مسجد جامع مهاباد برگزار شد

حجت‌الاسلام محسن حمزه‌صحیحی در این آیین، اظهار کرد: فتنه سال 1388 یکی از پیچیده‌ترین فتنه‌ها علیه انقلاب اسلامی بود که با طراحی دشمنان خارجی و همراهی برخی عناصر داخلی فریب‌خورده شکل گرفت و هدف آن تضعیف اعتماد عمومی و ایجاد شکاف در جامعه بود.

وی افزود: از ماه‌ها پیش از انتخابات، ادعای تقلب به‌عنوان سناریوی از پیش طراحی‌شده مطرح شد تا در صورت عدم پیروزی جریان‌های خاص، زمینه‌سازی برای آشوب و بی‌ثباتی در کشور انجام شود.

مسوول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه مهاباد گفت: در حالی که مشارکت بیش از 85 درصدی مردم در آن انتخابات، نماد مردم‌سالاری دینی و پشتوانه مشروعیت نظام بود ولی عده‌ای خواهان خدشه‌دار کردن آن بودند.

حمزه‌صحیحی ادامه داد: هدف اصلی فتنه‌گران، ضربه زدن به وحدت ملی و قطع پیوند میان مردم، نظام و ولایت فقیه بود، زیرا دشمنان به‌خوبی می‌دانند تنها راه آسیب زدن به جمهوری اسلامی، جدا کردن مردم از نظام و رهبری است.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی در طول چهار دهه گذشته از بحران‌ها و تهدیدهای متعددی عبور کرده است، گفت: نظام اسلامی با اتکا به رهبری و حضور آگاهانه مردم، نه‌تنها تضعیف نشده، بلکه هر بار مستحکم‌تر از گذشته مسیر خود را ادامه داده است.

وی نهم دی‌ماه را نماد بصیرت و حضور به‌موقع مردم دانست و افزود: این روز نشان داد ملت ایران در بزنگاه‌های حساس، با حفظ وحدت و انسجام، توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند.