تأکید امام جمعه مهاباد برانجام حسنات در ماه رجب

تأکید امام جمعه مهاباد برانجام حسنات در ماه رجب
تأکید امام جمعه مهاباد برانجام حسنات در ماه رجب

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ، ماموستا عبدالسلام امامی در نمازجمعه این هفته مهاباد اظهار داشت: یکی از مسوولیت های ملی و اجتماعی همه مردم حفظ منابع و سرمایه های طبیعی کشور است تا بتوانیم آن را سالم تحویل نسل های آینده بدهیم.
وی ادامه داد: روند شتابان تخریب منابع طبیعی و جنگل ها، توجه به موضوع درختکاری و حفاظت از درختان و فضای سبز را در سطح منطقه به یک ضرورت تبدیل کرده است.
وی با اشاره به صنعتی شدن جوامع بشری بیان کرد: نبود منابع و مراتع طبیعی اثر مستقیم بر روح و روان انسان دارد به طوری که ریشه بسیاری از حالت های افسرده انسان، ماشینی زندگی کردن آن در روزگار امروز است.
امام جمعه مهاباد با بیان اینکه منابع طبیعی متعلق به همه مردم است، گفت: باید نحوه استفاده درست از منابع طبیعی را به مردم آموزش داد.
ماموستا امامی تاکید کرد: باید در بهره برداری مناسب و حفظ و حراست از عرصه های طبیعی همراه با توسعه متوازن، تعادل نیز ایجاد کرد و استفاده از منابع طبیعی نباید موجب نابودی آن شود.
وی با اشاره به فرارسیدن هفته نیکوکاری گفت: اهمیت و جایگاه احسان و نیکوکاری و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی، مادی و معنوی انسان‌ها بسیار بالاست و خیر و سعادت دنیوی و اخروی، جلب رضایت خداوند متعال، آرامش روحی و روانی و تعدیل ثروت همه از آثار و برکات این کار خداپسندانه به شمار می رود.
وی تاکید کرد: مردم نوع دوست ما تلاش کنند امسال نیز همچون سال‌ های گذشته با کمک به نیازمندان، نوروزی شاد و توام با آرامش برای خود و دیگران به ارمغان آورند.
امام جمعه مهاباد افزود: صدقه، احسان و نیکوکاری علاوه بر اینکه 70 درب از بلایا و اتفاقات بد را محکم به روی انسان می بندد، زمینه ساز سعادت و عاقبت بخیری انسان در دنیا و آخرت خواهد شد.
ماموستا امامی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن 22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید و روز بزرگداشت شهدا نیز اظهار داشت: این نظام مرهون از خودگذشتگی و ایثارگری شهداست و اقتدار، عزت و پیروزی های ایران اسلامی در سایه از جان گذشتگی شهدا به دست آمده است.
به گزارش ایرنا، از 15 تا 21 اسفند ماه در تقویم رسمی کشورمان به نام هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است.
در شهرستان مهاباد بیش از 197 هزار هکتار مراتع روستایی و ییلاقی وجود دارد که 50 هزار هکتار آن مراتع درجه یک، 70 هزار هکتار آن مراتع درجه 2 و بقیه را مراتع درجه 3 تشکیل می دهد.