









دیدار فرماندار ویژه مهاباد با رئیس و کارکنان اداره تأمین اجتماعی شهرستان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ به مناسبت هفته تأمین اجتماعی فرماندار مهاباد با رئیس و کارکنان اداره تأمین اجتماعی بهاباد دیدار و گفتگو کردند.
فرماندار مهاباد در این دیدار با تبریک هفته تأمین اجتماعی به نقش مهم این سازمان در توسعه شهرستان اشاره نمود و خواستار توسعه خدمات این نهاد در شهرستان شد.
حسن عباسی تصریح کرد: تأمین اجتماعی یکی از نهادهای حمایتی است که اگر خوب کار کند مردم احساس آرامش می کنند و لذا باید تمام سعی و تلاش خود را در توسعه کمی و کیفی خدمات تأمین اجتماعی بکار ببرید.
وی تصریح کرد: لازمه این موفقعیت تلاش، پیگیری و روحیه خدمت رسانی به مردم است که بحمدا... در مدیر و کارکنان تأمین اجتماعی مهاباد وجود دارد.
در ادامه نیز آرش صالحیه رئیس اداره تأمین اجتماعی مهاباد هم در این دیدار گزارشی از عملکرد تأمین اجتماعی در شهرستان بیان نمود.