اثر نویسنده مهابادی؛ رونمایی از کتاب آموزش لباس کردی

اثر نویسنده مهابادی؛ رونمایی از کتاب آموزش لباس کردی
طی مراسمی از کتاب نویسنده و محقق مهابادی با عنوان آموزش لباس کردی منطقه مکریان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ خانم ماهپاره لاهیجانی، نویسنده و عضو انجمن ادبی شهرستان مهاباد گفت: کتاب آموزش لباس کردی منطقه موکریان با نام " فیرکاری جل و به رگی ناوچه ی موکریان" چاپ کیان مهاباد و صحافی راهنما تبریز در 138 صفحه به زبان کردی، منتشر شده است.

لاهیجانی افزود: کتاب حاضر دارای سه بخش است، که بخش اول شامل دوخت، طراحی، دیزان و الگوی لباسهای کردی زنانه و مردانه منطقه موکریان از قدیم تاکنون است که به صورت مصور در قالب عکسهای رنگی تهیه شده است.

بخش دوم نیز به بررسی و کند وکاو مسائل مربوط به پارچه ها، لباس و دوخت و دوز در اشعار شاعران منطقه پرداخته است.

وی گفت: بخش سوم هم در بردارنده فرهنگ است که معنی لغات در حوزه پارچه و دوخت و دوز را شامل می شود.

این نویسنده مهابادی با اشاره به 42 سال فعالیت اش در عرصه خیاطی گفت: تاکنون منبع مشخصی به لباس کردی نپرداخته است و این کتاب به عنوان نخستین کار تحقیقی و میدانی درحوزه آموزش دوخت و مدل لباس کردی منطقه موکریان تألیف شده است.

# نظر : 0