






فرماندار مهاباد: بانک اطلاعاتی خسارت جنگ رمضان تهیه شود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ محمدصادق امیرعشایری روز دوشنبه در جلسه ارزیابی خسارت های جنگ رمضان اظهار کرد: در راستای برآورد خسارت های وارد شده و جلوگیری از موازی کاری نهادهای حمایتی لازم است کارگروه ویژه تشکیل و هماهنگی بیشتری برای حمایت از آسیب دیدگان برقرار شد.
وی بیان کرد: آمار و گزارش کسب و کارهای آسیب دیده، منازل مسکونی تخریب شده و آسیب وارد شده به خودروها تهیه و براساس آن حمایت های لازم از سوی دستگاه های مرتبط و نهادهای حمایتی صورت گیرد.
فرماندار ویژه مهاباد گفت: طبق آخرین برآوردها 801 پرونده تجاری و مسکونی آسیب دیده تشکیل شده که تاکنون 155 فاکتور نصب شیشه ثبت و مابقی هم در دست اقدام است.
امیر عشایری بیان کرد: همچنین بیش از 166 پرونده جبران خسارت به خودروهای بدون بیمه و 33 پرونده خودرو با بیمه حوادث جنگی نیز برای جبران بخشی از خسارت ها از طرف بیمه انجام گرفته است.
وی ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای کمک به آسیب دیدگان یادآور شد: در اسرع وقت جلسات ملاقات عمومی با مردم با حضور نمایندگان بنیاد علوی و برکت و دستگاه های خدماتی زیر ربط برای پاسخگویی به شهروندان متضرر در این جنگ تحمیلی برگزار خواهد شد.