جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ صبح امروز یکشنبه 3 بهمن 1400 خشایار صنعتی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری مهاباد در این جلسه به اهمیت موضوع امنیت غذایی شهروندان تاکید کرد و گفت: اصحاب رسانه و فعالان حوزه رسانه باید بیشتر در خصوص فرهنگ مصرف مواد غذایی و نحوه انتخاب مواد مصرفی ورود کنند.

خشایار صنعتی با اشاره به اینکه امروزه گرایش به مصرف محصولات رنگ و لعابدار بیشتر شده است، گفت: تاکید فعالان سلامت بر مصرف محصولات ارگانیک و توجه به کیفیت محصولات بوده که سلامت جسمی جامعه را تامین خواهد کرد.

وی اظهار داشت: فرهنگ جوامع سنتی در مقابله با بسیاری از عادت های غذایی مقاوم بوده و نیاز است امر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به صورت مستمر از طریق فضای مجازی انجام شود.

قاسم امینی نیز در جلسه کارگروه تخصصی سلامت گفت: از ابتدای طرح واکسیناسیون علیه کرونا تاکنون بیش از 358 هزار و 837 دُز انواع واکسن کرونا در این شهرستان به گروه‌های هدف و اولویت دار تزریق شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد بیش از 175 هزار نفر معادل 87 درصد نوبت اول واکسن و 152 هزار نفر معادل 76 درصد جمعیت بالای 12 سال نیز مرحله دوم واکسن را تاکنون تزریق کرده اند.

رییس مرکز بهداشت مهاباد با تاکید بر اینکه اطلاع‌رسانی برای تسریع در روند تزریق دُز سوم واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا به‌طور جدی از سوی متولیان امر انجام شود، گفت: با توجه به وضعیت داده آماری و احتمال شروع شدن پیک ششم کرونا با غالب نوع امیکرون انتظار داریم تمامی افراد واجد شرایط نسبت به دریافت دز سوم اقدام کنند.

امینی با بیان اینکه محدودیت های خدماتی و اداری نیز برای افراد واکسن گریز در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: شبکه بهداشت آمادگی لازم را برای ارایه لیست کارکنان و کارمندان دولتی که اقدام به تزریق مراحل سه گانه واکسن خود نکرده اند به فرمانداری جهت اعمال قوانین ابلاغی از طرف وزارتخانه را دارد.

در ادامه جلسه در خصوص چالش های کیفیت آب مصرفی شهروندان، تشکیل جلسات مجمع سلامت، وضعیت آب شرب شهری و روستایی و تاکید بر روند واکسیناسیون شهروندان بحث و گفت و گو شد.