





نخستین جلسه ستاد بحران شهرستان مهاباد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه 15 نفر هم در نقاهتگاه بستری هستند، افزود: تاکنون در این شهرستان 22مورد فوتی داشته ایم و 61 درصد مبتلایان هم تاکنون بهبود یافته اند.
یکی دیگر از بحث های این نشست به مناسبت هفته محیط زیست موضوع اطفای حریق در اراضی طبیعی بود.
پاتو رییس اداره محیط زیست مهاباد از آتش سوزی در 105 هکتار از عرصه های طبیعی در سال گذشته در مهاباد خبر داد و گفت: امسال برای جلوگیری از اطفای حریق، تدابیر جدی تری در پارکهای جنگلی اندیشیده شده است.
وی با بیان اینکه علت بیشتراین آتش سوزی ها تاکنون عامل انسانی بوده است،افزود: باید شورای حفاظت از اراضی ملی برای جلوگیری از زمین خواری تشکیل شود.
پاتو گفت: جاده برهان و روستای کله گاوی دو منطقه بحرانی برای آتش سوزی اراضی و فاقد ایستگاه آتش نشانی هستند و لازم است به ایستگاه آتش نشانی مجهز شوند.
وی همچنین افزود: بهره برداران مراتع میتوانند مراتع خود را با مراجعه به بانک کشاورزی صندوق بیمه محصولات کشاورزی بیمه کنند.
رییس اداره جهاد کشاورزی مهاباد هم گفت: با توجه به بارندگی های کم پاییزه و نبود پنجه زنی مناسب به 26 هزار تن از محصولات زراعی این شهرستان به مبلغ 63 میلیارد تومان خسارت وارد شده است.
ایمانیان اضافه کرد: امسال 160 میلیارد تومان هم به باغات این شهرستان خسارت وارد شده و پیش بینی می شود 27 هزار تن از محصولات باغی کاهش یابد.
شجاعی فرماندار مهاباد هم با بیان اینکه افزایش قابل توجه آمار مبتلایان به کرونا در سطح شهرستان به علت افزایش تعداد آزمایشهاست، اضافه کرد: مهاباد جزء اولین شهرهایی بود که محدودیت ترافیکی اعمال کرد و تنها شهر استان بود که علاوهبر برگزار نکردن نماز عیدفطر، فعالیت مساجد نیز تا اطلاع ثانوی در آنها ممنوع شده است. .
ایرج شجاعی افزود: سیل ورود گردشگران از تمامی شهرهای کشور یکی از مشکلاتی است که در این فصل با آن مواجه هستیم.
فرماندار مهاباد با بیان اینکه این شهرستان در خصوص شیوع بیماری کرونا به مرحله بحران رسیده است، گفت: نظارت و کنترل بیماران مبتلا به این بیماری باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.