مسوولان مهابادی با 2 خانواده شهید دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد، فرماندار مهاباد و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی این شهرستان، روز شنبه با خانواده سرلشکر شهید خالد حیدری و عبدالله کیانی دیدار و از صبر و استقامت خانواده این شهیدان والا مقام دوران جنگ تحمیلی تجلیل کردند.

مقام عالی شهرستان در این دیدارها تاکید کردند: خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند و دیدار و تکریم خانواده شهدا موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و ارتقای روحیه کار جهادی می‌شود.

سرلشکر خلبان «خالد حیدری» از تیرپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در نخستین روز جنگ تحمیلی و هنگام ماموریت هوایی در عراق به درجه رفیع شهادت نایل و در آسمان جاودانه شد.

همچنین شهید «عبدالله کیانی» نیز سال 1360 در شهر مهاباد و در درگیری با نیروهای ضد انقلاب به درجه رفیع شهادت رسید.

مهاباد در جنوب آذربایجان غربی و 116 کیلومتری مرکز آذربایجان غربی واقع شده و بیش از 750 نفر شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است.