انبار میلیاردی داروی احتکار شده در مهاباد کشف شد

انبار میلیاردی داروی احتکار شده در مهاباد کشف شد
انبار داروی احتکار شده به ارزش 50 میلیارد ریال در این شهرستان کشف شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد :“سرهنگ محمد توحیدی” فرمانده انتظامی شهرستان مهاباد با اعلام این خبر گفت :در ادامه طرح مبارزه با محتکران و مفسدان اقتصادی،ماموران شهرستان “مهاباد”در پی کسب خبری مبنی بر احتکار دارو در یکی از انبارهای شهر، رسیدگی به موضوع را بلافاصله در دستور کار خود قرار دادند.   

 وی با اشاره به اینکه ماموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از صحت موضوع طی هماهنگی با مقام قضائی به همراه نماینده اداره صمت انبار مذکور را بازرسی کردند،افزود: در این عملیات 2 میلیون و 650 هزار عدد انواع قرص،شربت،کپسول،آمپول،شیاف،سرم،پماد،باندکچی،قطره چشمی و قطره بینی احتکار شده و خارج از شبکه توزیع،کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی با تصریح اینکه ارزش کالای احتکاری از سوی کارشناسان مربوطه 50 میلیارد ریال برآورد شده است،خاطر نشان کرد:در این رابطه یک نفر دستگیر که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.

# نظر : 0