





دیدار چهره به چهره مردم خلیفان با فرماندار مهاباد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ، دیروز مورخه 1399/11/04 ملاقات چهره به چهره معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد و تعدادی از مسئولین شهرستان در سالن اجتماعات بخشداری خلیفان برگزار شد.
عارف خدرلو معاون استاندار و فرماندار مهاباد اظهار کرد: سعی ما این است که ملاقات مردمی با ارباب رجوع تقریبا هر هفته یکبار برگزار شود و مسائل و مشکلات مراجعین از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای لازم و قانونی در جهت برطرف کردن مشکلات مراجعه کنندگان ارائه شود.
فرماندار شهرستان مهاباد در حاشیه این دیدارها بیان داشت : با انجام ملاقات مردمی، مسئولین از نزدیک در جریان مشکلات و نیازمندیهای مردم قرار می گیرند و روش مناسبی برای اعتماد سازی و نیز بررسی بدون واسطه مشکلات مردم می باشد؛ که باید بطور جدی در دستور کار مدیران شهرستانی قرار گیرد.