مراسم هفته بسیج در سالن 2000 نفری آزادی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد روز دوشنبه مورخه 5 آذر ماه 97 ، به مناسبت هفته بسیج ، با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد ، فرماندهان نظامی و انتظامی ، مسئولین ادارات ، بسیجیان در سالن 2000 نفری آزادی برگزار شد .
سرهنگ طالب رحیمی اجتماع بزرگ بسیجیان مهاباد ، امت اسلامی امروز با بهره گرفتن از تفکر بسیجی در مقابل استکبار به مبارزه برخاسته و به جان آنان لرزه انداخته است.
وی ادامه داد: بسیج مردمی به عنوان یکی از آموزه های مکتب اسلام و پیروی از ولایت فقیه و نجات دهنده کشورهای تحت استیلای سلطه گران، امروز نقش و کارایی تعیین کننده خود را در صحنه های مختلف به ظهور رسانیده است.
وی اضافه کرد: بسیج و گسترش فرهنگ، تفکر و روحیه بسیج، رمز اصلی جاودانه بودن و جاودان ماندن انقلاب و نظام اسلامی ایران در کوران حوادث مختلف و در گردنه های سخت بوده است.
فرمانده سپاه مهاباد اظهار داشت: تفکر بسیجی مایه حفظ انقلاب از درون و بالندگی آن در بیرون از مرزهاست که نمونه هایی از آن را در ملت های منطقه از جمله عراق، سوریه و یمن که تشکیل جبهه مقاومت داده و در برابر دشمنان ایستاده اند، شاهد هستیم.
مسابقه طناب کشی، بازی های بومی و محلی، اجرای سرود و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر بخش های اجتماع بزرگ بسیجیان مهاباد بود که به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد.
همچنین در این مراسم از 10 خانواده شهید دوران انقلاب اسلامی مهاباد نیز تجلیل به عمل آمد.