ملاقات عمومی مسئولان با مردم، روند خدمت‌رسانی را تسهیل می‌کند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ، امروز مورخه 1399/11/27 ملاقات چهره به چهره معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد و تعدادی از مسئولین شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در این دیدارها که به‌صورت جداگانه و رو در رو برگزار شد، هرکدام از ملاقات‌کنندگان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و فرماندار مهاباد نیز ضمن شنیدن مسائل و مشکلات این افراد دستورات لازم در خصوص رسیدگی و رفع مشکلات ایشان را صادر کرد.

دکتر عارف خدرلو فرماندار مهاباد گفت: سعی ما این است که ملاقات مردمی با ارباب رجوع تقریبا هر هفته یکبار برگزار شود و مسائل و مشکلات مراجعین از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای لازم و قانونی در جهت برطرف کردن مشکلات مراجه کنندگان ارائه گردد.

وی افزود: مردم اگر مدیر یک مجموعه را امین خود بدانند و مشکلات خود را بدون واسطه بیان نمایند، بسیاری از مسائل موجود به راحتی بر طرف می گردد و این خود می تواند نشان از اعتماد مردم به مدیران و مسئولین باشد.

خدرلو اظهار داشت: ملاقات مردم این فرصت را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد تا از این راه موانع پیش روی خود را برطرف کنند.