






فرماندار مهاباد: روحانیون در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی پیشرو بودند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ امیر قادری فرماندار مهاباد امروز پنجشنبه 14 بهمن 1400 در دیدار با امام جمعه مهاباد به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر گفت: پیروزی انقلاب اسلامی نیز با رهبری روحانیت بزرگ امام خمینی (ره) به پیروزی رسید و در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری نیز با صلابت اقتدار ایستاده است.
وی ادامه داد: نقش روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تداوم آن با تبیین ارزش های انقلاب برای نسل های جوان پر رنگ بوده و بسیار تاثیر گذار هستند.
فرماندار ویژه مهاباد با تاکید بر اینکه جایگاه انقلاب باید به نسل های آینده منتقل شود، اضافه کرد: فداکاری و جانفشانی های مردم و قدرت آنان در برابر ظلم و استکبار باید برای همیشه باقی بماند.
قادری پیروزی انقلاب اسلامی را حاصل خون شهیدان دانست و گفت: امنیت داخل کشور در مقایسه با وضعیت کشورهای همجاور همگی در سایه انقلاب اسلامی محقق شده که باید قدر این نعمت را بیش از پیش بدانیم.
امام جمعه مهاباد هم در این دیدار ضمن تبریک ایام الله دهه فجر بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به اعتراف غربی ها معادله قدرت جهانی را تغییر داده و به شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی جامعه عمل پوشانده است.
ماموستا عبدالسلام امامی با بیان اینکه تعامل با جهان به غیر از رژیم صهیونیستی در نظام جمهوری اسلامی جایز است، گفت: امروزه نظام جمهوری اسلامی برای تداوم انقلاب نیاز به هیچ کشوری و قدرتی ندارد و توانایی سرپا ایستادن در برابر مشکلات خود را یاد گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین شهیدان دوران انقلاب اسلامی سرداران و امیران بوده اند، افزود: فرماندهای نظامی ما خود را در دل نبرد و جنگ بوده و با تمام اخلاص جان خود را فدای پیروزی اسلام کردند.
ماموستا امامی شهیدان گمنام را نشانه مظلومیت کشورمان دانست و اظهار داشت: شهیدان گمنام ما در دوران انقلاب اسلامی نه تنها در داخل کشور بلکه در آن سوی مرز و در داخل خاک کشورهای دشمن پیدا شده اند که قابل قدردانی است.