














پیوند محکمی بین اصناف و انقلاب برقرار است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ صبح امروز دوشنبه به مناسبت دهه مبارک فجر یادواره شهدای اصناف و شهدای بمباران 23 بهمن 1365 مهاباد در سالن مجتمع طلائیه مهاباد با حضور مهندس قادری سرپرست فرمانداری مهاباد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
محمد دهقان در آیین یادواره شهدای اصناف مهاباد افزود: بازاریان و اصناف در دوران جنگ تحمیلی و همچنین پیروزی انقلاب اسلامی نقش پررنگی را در حرکت ها و جنبش های مردمی علیه رژیم و پیروزی انقلاب اسلامی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه حدود 11 هزار شهید در کشور مربوط به اصناف و بازاریان است، ادامه داد: حضور و نقش آفرینی شهدای اصناف آذربایجان غربی باید برای نسل آینده تبیین شود تا همگی بدانند که اصناف در عرصه های مختلف و حساس انقلاب نقش بسزایی ایفا کرده اند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی تاکید کرد: شهید لاجوری و شهید عراقی از چهره های برجسته شهیدان اصناف هستند که در کنار سایر اقشار مردم در مقابل اسلامی ستیزی رژیم پهلوی مقابله کرده و برای زنده نگهداشتن نهضت انقلاب جان خود را فدا کردند.
دهقان اضافه کرد: بازاریان امروز نیز باید ضمن حفظ روحیه معنوی و الهی خود امانتداری، صداقت، ملاحظه مردم، حمایت از تولید داخلی و خدمت به کشور را که از دیرباز جزو خصوصیات اصناف و کسبه ایرانی است را تقویت و احیاء کنند.