بیش از 55 تُن کالای اساسی در روستاهای مهاباد توزیع شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ سیدانور حسینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طی سه ماهه گذشته و همزمان با واگذاری توزیع کالاهای اساسی به اداره جهاد کشاورزی، تاکنون 22 تُن برنج تایلندی با قیمت مصوب 125 هزار تومان و همچنین 25 تُن برنج دانه بلندی هندی با قیمت 185 هزار تومان و طی هفته گذشته با نرخ 240 هزار تومان در روستاها توزیع شده است.
وی ادامه داد: همچنین 8.5 تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هرکیلوگرم 20 هزار تومان در روستاهای این شهرستان توزیع شده که 5.5 تُن در بخش خلیفان و مابقی هم در شهر گوگ تپه و روستاهای تابعه بخش مرکزی بوده است.
مسوول واحد توسعه بازرگانی و تنظیم بازار جهاد کشاورزی مهاباد اضافه کرد: برای روزهای آینده و قبل از سال جدید نیز توزیع 30 تُن شکر یارانه ای و 25 تُن برنج هندی دانه بلند در نظر گرفته شده که در بخش روستایی توزیع خواهد شد.
حسینی اظهار کرد: سهمیه هر خانوار برای برنج هندی، 10 کیلوگرم و برای شکر نیز سه کیلوگرم در نظر گرفته شده که دریافت آن با ارایه کارت ملی سرپرست خانوار میسر است.
وی با اشاه به اینکه مصرفکنندگانی که در مورد نحوه و قیمت توزیع آن شکایتی دارند، میتوانند با شماره تلفن 124 تماس بگیرند و شکایت خود را مطرح کنند، تاکید کرد: شهروندان در شرایط فعلی تا رسیدن به تعادل عرضه و تقاضای کالاهای اساسی، از خرید مازاد بر نیاز مصرف روزانه خود خودداری کنند.