آغاز پویش همگانی من ماسک میزنم در مهاباد

به گزار‌ش روابط عمومی فرمانداری مهاباد : رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد از آغاز پویش همگانی من ماسک می‌زنم در این شهرستان خبر داد.

قاسم امینی  اظهار کرد: این پویش با مشارکت ورزشکاران مدال آور ملی شهرستان مهاباد، تشکل‌های مردم نهاد و رییس اداره ورزش و جوانان بهمراه اعضای ستاد مقابله با کرونای شهرستان مهاباد از ساعت 16.30 دقیقه روز جمعه آغاز بکار کرد.
  
وی افزود: چهار هیات ورزشی و تشکل مردم نهاد در قالب پنج اکیپ با حضور در مراکز پرتردد سطح شهرستان اقدام به آموزش شهروندان و اهدای ماسک رایگان  نمودند.
امینی تصریح کرد: این پویش در روزهایی آینده نیز با حضور داوطلبانه ورزشکاران و سازمان‌های مردم نهاد در سطح شهرستان فعالیت خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اعضای این پویش با حضور در مراکز پر تجمع و اماکن تفریحی، تجاری، پارک‌ها و سایر مکان‌هایی که تجمع‌های پر خطر در آن شکل گرفته شهروندان را از خطرات جدی شیوع این ویروس آگاه می‌کنند. 
امینی، ابراز امیدواری کرد این اقدام با استقبال شهروندان و فرهنگ‌سازی استفاده از ماسک منجر شود.
قاسم امینی در پایان اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا در شهرستان مهاباد شدت یافته و استفاده شهروندان از ماسک می‌تواند شمار مبتلایان به کرونا را کاهش دهد.