







سومین جلسه شورای آموزش و پرورش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ صبح دیروز دوشنبه 11 مرداد 1400 سومین جلسه شورای آموزش و پرورش با ریاست دکتر خدرلو معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد در سالن جلسات مولانا برگزار شد.
خدرلو فرماندار مهاباد در جلسه شورای آموزش و پرورش مهاباد گفت: علی رغم تمام تلاش مجموعه آموزش و آموزش در زمان تحصیل در دوران کرونا و سختی مضاعف برای معلمان، امکان جایگزینی مناسب برای آموزش های حضوری وجود ندارد و باید در ایام واکسیناسیون عمومی این خلل جبران شود.
وی ادامه داد: توجه به آموزش و پرورش و اهیمت به جایگاه معلمان که حاصل یک عمر رنج والدین را در اختیار داشته ضروری است.
فرماندار ویژه مهاباد با اشاره به کسب چندین رتبه 2 رقمی توسط دانش آموزان در کنکور سراسری سال 1400، گفت: عملکرد دبیران و مجموعه آموزش و پرورش این شهرستان برای کسب این مهم به ویژه در دوران کرونا جای قدردانی دارد.
مدیر آموزش و پرورش مهاباد هم در این جلسه گفت: کسب تعداد قابل توجه رتبه های 2 و سه رقمی توسط دانش آموزان این شهرستان در کنکور سراسری بی سابقه بوده که طی مراسمی از تمام آنها قدردانی خواهد شد.
کریم سلیمانی اضافه کرد: روند واکسیناسیون بالغ بر سه هزار معلم، پرسنل و دبیران مجموعه آموزش و پرورش در حال انجام بوده و امیدوار هستیم با اتمام تمامی معلمان امکان بازگشایی و آموزش حضوری فراهم شود.
وی بیان کرد: در دوران کرونا نیز معلمان این شهرستان از لحاظ تولید محتوا و میزبان آنلاین بوده دانش آموزان در سامانه شاد جز شهرهای برتر استان بودیم.
سلیمانی با اشاره به اهمیت موضوع انتخاب رشته برای دانش آموزان گفت: والدین مشاوره والدین خود را به مراکز مورد اعتماد آموزش و پرورش واگذار کرده و از پرداخت هزینه های زیاد و غیر کارشناسی خودداری کنند.
در ادامه جلسه در مورد هزینه فعالیت تابستانه آموزشی، مبالغ کمک سرانه مدارس هیات امنایی، و نخوه فعالیت مراکز انتخاب رشته بحث و گفت و گو شد.