






مسوولان با خانواده شهدای حادثه هواپیما اوکراین در مهاباد دیدار کردند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد، فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی روز یکشنبه در حاشیه مراسم ادای احترام به شهدای سانحه هواپیمای اوکراینی اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی مردم پایه و اساس بوده و تا زمانیکه مردم در کنار نظام باشند هیچ نگرانی و مشکلی کشور را تهدید نخواهد کرد.
سردار شهسواری ضمن تسلیت دوباره به بازماندگان این حادثه بیان کرد: شهیدان این حادثه برای همیشه در یادها خواهند ماند و در آینده مظلومیت نظام جمهوری اسلامی در سانحه هواپیمای اوکراینی روشن خواهد شد.
وی یادآور شد: شهدا را خداوند شفاعت کرده و بالاترین شان و منزلت را برای آنها در نزد خود قرار داده است و ملت ایران داغدار شهدای این سانحه هستند.
فرماندار ویژه مهاباد هم در این مراسم گفت: دشمنان کوردل با سوء استفاده از حادثه هواپیما دنبال تفرقه بین ملت و نظام هستند، اما مردم با همبستگی ملی، هرگز اجازه دستیابی دشمن به هدف های شوم را نخواهند داد.
حسن عباسی افزود: وظیفه همه ماست که به مردم به ویژه خانواده شهدا خدمت کنیم و هرآنچه برای رفاه و آرامش آنها لازم بوده را انجام دهیم.
پنج نفر از مجموع جان باختگان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی مربوط به این استان بود که همگی از شهر مهاباد بودند.
پرونده شهادت جانباختگان این حادثه حسب دستور مقام معظم رهبری در بنیاد شهید تشکیل و تمام خدمات تعریف شده برای آنها به خانواده آنان ارایه می شود.
هواپیمای بوئینگ 737 شرکت هواپیمایی اوکراینی با 176 مسافر و 9 خدمه پروازی که صبح چهارشنبه هجدهم دیماه 98 تهران را به مقصد کییف پایتخت اوکراین ترک میکرد، حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند.
در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین، فاطمه (سروه) پساوند، عایشه (سنور) پورقادری، اوین ارسلانی، هیوا مولانی و کوردیا مولانی از شهرستان مهاباد در میان شهدای این حادثه بودند.
ستاد کل نیروهای مسلح ایران صبح شنبه 21 دیماه 98 تایید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است.