تجلیل از فرماندار مهاباد در آیین تجلیل از ورزشکاران و دست اندرکاران برتر استان در المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد طی مراسمی که صبح روز پنجشنبه 20 دیماه در محل سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای جوان ارومیه برگزار شد از ورزشکاران برتر، مربیان و هیأت های موفق ورزشی که موفق به کسب عناوین برتر در نخستین المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور شده بودند تجلیل بعمل آمد.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی در این آیین با گرامیداشت پنجاه و یکمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی گفت: کسب مدال و سکوهای قهرمانی تنها یکی از ابعاد از حوزه ورزش است ولی در حقیقت آنچه که باقی می ماند، روحیه پهلوانی و اخلاق مداری در ورزش است.
عبدالله چمن گلی بیان کرد: تنها ابزار موفقیت در ورزش صداقت و جوانمردی است و اگر ورزشکاری با هدف جاه طلبی و خودنمایی وارد ورزش شود، راه به جایی نمی برد.
وی کسب رتبه دهم آذربایجان غربی در المپیاد استعدادهای برتر کشور را بر تمامی مدال آوران، مربیان، و مسوولان ورزش استان و شهرستان ها تبریک گفت و افزود: قرار گرفتن در جمع ده استان برتر این المپیاد نتیجه قابل قبولی است و ما امیدواریم که در سالهای بعدی ورزشکاران عزیز و مستعد آذربایجان غربی رتبه های بهتری را از آن خود کنند.
وی افزود: خانواده ها و مربیان و مجموعه هیأت های ورزشی اهتمام و تلاش ارزشمندی در این المپیاد داشتند و تجربه بدست آمده در اولین دوره و شناسایی نقاط ضعف و قوت می تواند راهگشای خوبی برای دوره های بعدی باشد.
در نخستین دوره این المپیاد که در 78 رشته ورزشی بخش دختران و پسران برگزار شد، استان آذربایجان غربی با کسب 22 مدال طلا، 11 نقره و 15 برنز رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داد.
ورزشکاران رده سنی 12 تا 15 سال استان در بخش دختران هشت مدال طلا، پنج مدال نقره و چهار مدال برنز و در بخش پسران 14 طلا، 6 نقره و 11 برنز کسب کردند.
امید رشیدی راد، هاوری احمدی، سعید پریش، میلاد شیخ مرادی و نگار جزایری در موی تای، آرشام مصریان در رشته تفنگ بادی، سما شیخ بگلو در اسکیت، علی عالی پور در وزنه برداری، سهیل میدان رو، مهدی شیرزاد و محمد برزگر در کاراته، هانیه خوش خواهی، شیدا حسینی، هلیا اسماعیل زاده و زهرا حیدرزاده در اسلحه فلوره، امیرحسین نبی لو در تنیس خاکی، هانیه خوشخواهی در فلوره انفرادی، شیما تقی یار و مهشاد نازلی در قایقرانی، سهند نوری در پرتاب چکش، آروین نجفی در اسکیت، الینا رحیمی و سایه محمدی در تنیس روی میز، فرشته صمدپور، ثنا قلی بیگلو و محدثه علوی در تیراندازی تیمی و هشت ورزشکار در ترکیب تیم کبدی استان به عنوان طلا آوران این المپیاد تجلیل شدند.
کومار استاد ابراهیمی در موی تای، مبین نور آذری و آزاد همتی در اسکیت، محدثه علوی در تیراندازی، شیدا حسینی در فلوره، عرفان مام خسروی و ابوالفضل دانا در بوکس، سینا پاشایی و مهدیس رضوان مهر در قایقرانی و سما کشی آده، فاطمه احمدی، زهرا مرد و آنیتا بیات ماکو در اسلحه اپه به عنوان ورزشکاران نقره ای این المپیاد نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین امیرحسین تبریزیان در اسکواش، پویا احمدی در رشته سه گانه، امیررضا حسنلو در ترامپولین، سما کشی آده در شمشیربازی، امیرعباس صلاحی (2 برنز) در اسکیت، فرشته صمدپور در تیراندازی، مبین پورحیدر در کاراته، امیررضا آرمیون در تنیس خاکی، نازلی صبوری در دو و میدانی، کانی الوینی در تنیس روی میز، اشکان قاسمی در کونگ فو، امیررضا رضا زاده در قایقرانی و امیر حسین هدایت، آیاز سپهرفر و آرشام مصریان در تیراندازی که در مجموع انفرادی و تیمی این المیپاد موفق به کسب مدال برنز شده بودند، تجلیل شدند.
جوایز نقدی برای نفرات اول تا سوم المپیاد به ترتیب 10، 7 و 5 میلیون ریال در نظر گرفته شده بود که تقدیم ورزشکاران شد.
همچنین در این مراسم از فرمانداران و روسای ادارات ورزش و جوانان ارومیه، نقده و مهاباد به عنوان شهرستان های برتر و مدال آور این المپیاد تقدیر شد.
مهدی پوراقدم در وزنه برداری، ایرج قنبری در اسکواش، نواب تازه قلعه در کبدی، محمدعلی یوسفی در سه گانه، حمید هفت چشمه و مهدیه مقبلی در دو و میدانی، رسول شرفی و لیدا زارع در اسکیت، وحیده هادی لو، سلیم محمدی و فرشید کریمی در رزمی، طاهر جباری در بوکس، رضا میدان رو در کاراته، زهرا بابایی در تنیس روی میز، رحیم آهوپای و سولماز نقی لو در تیراندازی، مهتاب سلامت در شمشیربازی و جمال عبدالله زاده در کونگ فو به عنوان مربیان برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.
در ادامه این مراسم روسای 16 هیات ورزشی برتر و مدال آور استان لوح تقدیر گرفتند.
این المپیاد با شعار «ورزش، دوستی و آینده ای بهتر» با هدف توسعه رویکرد عدالت محوری، جذب، کشف و پرورش استعدادهای ورزشی، بهره مندی حداکثری از ظرفیت های موجود استان ها و پشتوانه سازی و تقویت تیم های ملی برای حضوری قدرتمند در المپیک 2022 جوانان سنگال به صورت همزمان در شهرهای سراسر کشور برگزار شد.
در این المپیاد 37 فدراسیون ورزشی منتخب در 12 رشته تیمی، 30 رشته انفرادی و 2 هزار و 76 هیات ورزشی استانی مشارکت داشتند؛ 78 رشته ورزشی شامل 46 رشته در بخش پسران و 32 رشته در بخش دختران برگزار شد.
مجموع کل ورزشکاران 12 تا 15 ساله شرکت کننده در این المپیاد 180 هزار و 49 ورزشکار بود که از این تعداد 6 هزار و 917 نفر دختران بودند.
اسکیت، اسکواش، بسکتبال سه نفره، بسکتبال سالنی، بدمینتون، تنیس، تنیس روی میز، تیراندازی، تیروکمان، تکواندو، جودو، دوچرخه سواری، دوومیدانی و راگبی بخشی از رشته های برگزار شده در این المپیاد بود.
ژیمناستیک، سه گانه، سنگ نوردی، شطرنج، شمشیربازی، فوتسال، فوتبال، قایقرانی، کبدی، کاراته، وزنه برداری، ووشو، والیبال، هندبال و هاکی بخش دیگری از رشته های حاضر در این رقابت ها بود.
رشته های بولینگ و بیلیارد، بوکس، سپک تاکرا، شنا، شیرجه، کشتی آزاد و فرنگی، اتومبیل رانی و موتورسواری، والیبال و هندبال ساحلی نیز فقط در بخش پسران برگزار شد.