سفر رییس سازمان زندان‌های کشور به مهاباد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ صبح امروز مورخه 1399/12/14 جلسه ای با حضور محمدمهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و هئیت همراه ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد و اعضای شورای تامین و اداری در آیین آزادسازی 126زندانی نیازمند آذربایجان‌غربی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان مهاباد برگزار شد.

محمدمهدی حاج محمدی  در آیین آزادسازی 126 زندانی نیازمند  اظهار داشـت: خانواده زندانی مجرم نیست و حمایت از خانواده زندانیان، فرایند اصلاح و تربیت را اثربخش‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه باید همزمان ما به عنوان زندانبان که نماد حاکمیت بوده و سعی در اصلاح مجرمان داریم، از خانواده زندانیان نیز مراقبت کنیم، اضافه کرد: باید با مراقبت از خانوده زندانیان تلاش کرد تا آنها دچار آسیب نشده و به چرخه بزهکاری وارد نشوند زیرا اگر زندانی از لحاظ امنیت خانواده خیالش راحت باشد به خودسازی و اصلاح خود می‌پردازد.

رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، مراقبت از خانواده زندانی را بخشی از فرایند اصلاح و تربیت دانست و افزود: در استان های مرزی از جمله آذربایجان غربی دشمن تمرکز ویژه ای را در حوزه های مختلف دارد که یکی از آنها زندانیان و خانواده های آنها است که در این زمینه باید با هوشیاری کامل برخورد کرد.

حاج محمدی اضافه کرد: رسانه های بیگانه نیز در همین راستا سعی دارند با گزارش های خود این امر را در افکار عمومی جهان القا کنند که یکی از مصداق های ظلم به حقوق انسان ها در ایران در زندان ها بوقوع می پیوندد که باید تلاش کنیم تا این گونه دسیسه های رسانه ای را نیز خنثی سازیم.

وی افزود: به تناسب تمرکز و این هجمه ناجوانمردانه دشمن برروی زندان ها نیاز است که ما هم تمرکز خود را برروی زندان و زندانیان بیشتر ساخته تا آنها دچار آسیب نشوند.

حاج محمدی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر این امر تاکید داشته اند که در صورتی که زندانی متنبه و احراز درمان شود دیگر نیازی به نگهداری وی نبوده و باید از زندان آزاد شود. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت حرفه آموزی زندانیان اشاره کرد و گفت: تلاش شده است در راستای اجرای سند تحول قوه قضاییه در بحث اشتغال زندانیان تا پایان امسال شاهد حرفه آموزی حدود 50 درصد از آنها در زندان های کشور باشیم. 

رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور ادامه داد: در این زمینه آذربایجان غربی یکی از استان های پیشرو بوده و توانسته است 54 درصد از زندانیان را با حرفه های مختلف آموزش دهد به طوری که ماهانه در همین راستا هم اکنون 19 میلیارد ریال دستمزد بابت اشتغال به زندانیان پرداخت می شود.

فرماندار ویژه مهاباد نیز در این مراسم با بیان اینکه دستگاه قضایی در این شهرستان همکاری و تعامل بسیار خوبی را با دیگر دستگاه های اجرایی دارد، اظهار داشت: این امر نقش مهمی در توسعه شهرستان و رفع موانع و مشکلات مردم داشته است.

عارف خدرلو افزود: دستگاه قضایی به عنوان یکی از ارکان مهم و تاثیرگذار کشور نقش مهمی در حراست و پاسداشت از آرمان ها و ارزش های والای نظام و انقلاب اسلامی دارد.

وی با اشاره به وضعیت زندان مهاباد نیز اضافه کرد: ظرفیت زندان این شهرستان تکمیل شده است و نیاز است تا زندان به خارج از شهر انتقال پیدا کند.

مدیر کل زندانهای آذربایجانغربی گفت: همزمان با سفر رئیس قوه قضایه و رئیس سازمان زندانهای کشور به استان 126 نفر از زندانیان این استان به آغوش گرم خانواده هایشان بازخواهند گشت.

 بروجنی افزود: باید بستر اشتغال و حرفه آموزی برای زندانیان مورد توجه قرارگیرد تا در زمان بازگشت این زندانیان به اجتماع زمینه کار و شغل آنها بیشتر فراهم شود.

پیش از برگزاری این مراسم حاضران در بدو ورود به مهاباد با حضور در مزار شهدای این شهرستان به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس با نثار گل و قرائت فاتحه ادای احترام کردند.