پنجمین جلسه شورای اداری مهاباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ محمد صادق امیر عشایری فرماندار ویژه مهاباد روز دوشنبه در جلسه شورای اداری مهاباد اظهار کرد: ارایه خدمت به مردم و حل مشکلات آنان باعث امیدآفرینی در بین مردم شده و رضایتمندی را در میان آنان افزایش می‌دهد.

محمدصادق امیرعشایری افزود: با وجود ناترازی انرژی، صنایع بزرگ و کوچک این شهرستان از جمله مجتمع پتروشیمی مهاباد و همچنین واحدهای اقتصادی کوچک در مهاباد فعال بودند.

وی یادآوری کرد : در حوزه گردشگری امسال بیش از 350 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری مهاباد بازدید کردند که 130 هزار نفر از آنان بازدیدکنندگان مجموعه طبیعی - تاریخی غار سهولان بودند.

فرماندار مهاباد همچنین از اختصاص 800 میلیارد ریال از بخش بهداشت و درمان به بیمارستان 350 تختخوابی و بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان خبر داد و گفت: 50 پروژه گازرسانی در مناطق روستایی مهاباد در حال انجام است.

وی گفت: هم اکنون با همکاری خیرین 256 کلاس درس در این شهرستان در حال ساخت است؛ همچنین 23 کلاس درس هم مهر ماه امسال به بهره‌برداری رسید.

امیرعشایری به مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان توصیه کرد با حضور در بین مردم، مسایل و مشکلات آنان را بررسی و اقدامات لازم برای حل آنها را انجام دهند.

سردار امان‌الله گشتاسبی فرمانده قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) با بیان اینکه مردم ایران در چند دهه گذشته مورد تحریم و هجمه دشمنان بودند، گفت: وحدت و انسجام رمز موفقیت ایران اسلامی است.

  گشتاسبی همچنین گفت: دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تنها به این خاطر که مردم ایران خواستند که در سایه حاکمیت اسلام و قرار گیرند مورد تهاجم و تحریم‌ها قرار گرفتند.

وی با اشاره به فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی های مردم ایران افزود: در طول این مدت 2 رییس جمهور و 200 هزار شهید در راه حفظ آرمان‌های انقلاب جان خود را فدا کردند و 500 هزار آزاده و جانباز نیز برای این انقلاب ازخودگذشتگی و ایثار کردند.

فرمانده قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) گفت: در طول این سال‌ها دشمنان به خاطر اینکه مردم ایران در سایه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی قرار داشتند و گوش به فرمان بودن به امامین انقلاب، نتوانستند موفق شوند.

وی اضافه کرد: مردم ایران امام راحل(ره) را به عنوان پیشوای خود، قبول داشتند و به تمامی فرمان‌های ایشان لبیک می‌گفتند؛ به همین خاطر بود که اخلاص امام راحل(ره) در دل مردم شکل گرفته بود.

سردار گشتاسبی گفت: همراهی مردم ایران با امام(ره) هم در زمان جنگ تحمیلی و هم بعد از جنگ باعث شد که مردم در زمینه اقتصادی هم نظام جمهوری اسلامی را یاری کنند.

وی با بیان اینکه مساله مهمی دیگر وحدت و انسجام اقوام ایرانی بود، اظهار کرد: مردم خود را از نظام و مسوولان نظام نیز خود را از بطن جامعه می‌دانستند و همین امر باعث ماندگاری نظام جمهوری اسلامی در بین مردم شد.

فرمانده قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) با اشاره به جنگ تحمیل 12 روزه، گفت: نسل‌های چهارم و پنجم انقلاب، روایت جنگ را تنها از رسانه‌ها دیده و شنیده بودند اما در این جنگ مشاهده کردند که دشمنان در به زانو در آوردن مردم ایران کوتاهی نمی‌کنند.