دشمنان هر لحظه بدنبال مصیبت و آسیب به نظام ما هستند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد، حجت السلام و المسلمین سیدمهدی قریشی روز دوشنبه در همایش جهاد تبیین ویژه ائمه اهل سنت که به میزبانی مهاباد، برگزار شد، افزود: تاریخ 44 ساله بعد از انقلاب اسلامی نشان داده هر باره دشمنان به نحوی خواهان ضربه به این نظام بودند.

وی ادامه داد: در این مدت ملت ما با توسل به دین خود زیر سایه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری توانستند بر همه آنها با موفقیت و سربلندی غلبه کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: در جریان فتنه های اخیر مشخص شد که چه کسانی دین ما را به سخره گرفتن و علیه امنیت و ثبات جامعه با چه روش هایی گام برداشتند.

حجت السلام قریشی اضافه کرد: بصیرت و آگاهی در کنار عبودیت الهی از جمله اصلی ترین وظایف پیامبران الهی بوده که امروز بر ماموستایان دینی واگذار شده است.

وی بیان کرد: هر اندازه بتوان ارتباط معنوی با پروردگار را از طریق شب زنده داری و اخلاص نیت بیشتر کرد بهتر می تواند وظیفه و رسال خود در آگاهی بخشی جامعه را ادا کرد.

فرماندار ویژه مهاباد هم در این همایش بیان کرد: ماموستایان و روحانیون افراد تعیین کننده در پیروزی انقلاب اسلامی بوده و همچنین استمرار آن هستند.

حسن عباسی با بیان اینکه دشمنان از عزت و اقتدار نظام در هراسند، افزود: ما باید دشمنان خود را بشناسیم و راه مقابله با آنها را پیدا کنیم.

وی با اشاره به لزوم بیان دستاوردهای نظام گفت: امروز بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، جهاد تبیین دستاوردهای انقلاب، وظیفه‌ای است که تمامی مسئولان و دلسوزان نظام باید به آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه در سایه نظام این شهرستان به کارگاه سازندگی تبدیل شده است، گفت: خدمات نظام در دورترین نقاط روستایی نیز مشاهده می شود.

فرماندار مهاباد از به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به اهل سنت اشاره کرد و گفت: توجه به اهل تسنن و نخبه گان کرد جز تاکیدات مقام معظم رهبری است که همواره در جلسات مختلف به آن اشاره کرده است.

در این همایش بیس از 500 نفر از ائمه جمعه و جماعت و ماموستایان اهل سنت آذربایجان غربی حضور داشتند.