15 میلیارد ریال برای راهاندازی دستگاه اکسیژنساز بیمارستان مهاباد هزینه شد

وی ادامه داد: پیش از این اکسیژنهای مصرفی بیمارستان با استفاده از کپسولهای مخصوص 40 کیلوگرمی تأمین میشد که با راهاندازی این دستگاه، اکسیژن موردنیاز بخشهای مختلف بیمارستان با فشار استاندارد توسط آن تامین خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد با اشاره به اینکه این دستگاه دارای ظرفیت تولید 400 لیتر اکسیژن در دقیقه است که موردنیاز اساسی بیماران تنفسی و کرونایی است افزود: قبل از راهاندازی این دستگاه اکسیژن ساز، اکسیژن مورد نیاز بیماران با حضور بیمارستان صحرایی "شهید محلاتی" تامین میشد.
وی افزود: در زمانی که اکسیژن بیمارستان با کپسول تامین میشد، کارکنان بیمارستان روزانه مجبور بودند که بیش از 960 کپسول را تعویض کنند تا بیماران کرونا با کمبود اکسیژن مواجه نشوند.
وی اظهار داشت: یکی از موثرترین شیوههای مقابله با بیماری کووید - ۱۹، اکسیژنتراپی است که با پیشبینیهای به موقع تامین این تجهیزات مهم و حیاتی در اسرع وقت در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قرار گرفته است.
"بهزاد" با اشاره به اینکه هماکنون 50 نفر در 2 بخش کرونا بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد بستری هستند افزود: از این تعداد آزمایش کرونای 33 نفر مثبت و بقیه مشکوک بوده که 14 نفر در بخش ICU و 6 نفر به دستگاه انتیلاتور وصل هستند.