بیانیه فرماندار مهاباد در روز 22 بهمن

بیانیه فرماندار مهاباد در روز 22 بهمن
فرماندار مهاباد از عموم مردم این شهرستان خواست در مراسم چهل و ششمین سالگرد شکوهمندانه انقلاب اسلامی تجدید عهد و پیمان کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ حسن عباسی در این بیانیه گفت: وظیفه تک تک ماست که در راستای حفظ درخت تناور انقلاب که با خون هزاران هزار شهید آبیاری شده و نیز حفظ ارزش های انقلاب اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کنیم.

وی با بیان اینکه راهپیمایی میلیونی مردم ایران نشانه‌ای از وفاداری آحاد مردم به اصول و آرمان‌های اصیل و ماندگار انقلاب است گفت: این راهپیمایی برای دیگر مسلمانان و ملل آزادی خواه جهان الهام بخش است.

فرماندار مهاباد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر ایران اسلامی، آحاد مردم شریف مهاباد را همگام با دیگر ملت فهیم ایران به حضور گسترده در چهل و ششمین فجر انقلاب 22 بهمن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری فرا خوانده و امیدواریم حضور حماسی و پرشور مردم شریف ایران علی الخصوص مردم مهاباد در این روز، عزم ملت‌های مظلوم و مستضعف جهان را برای اهتزاز پرچم اسلام در سراسر گیتی جزم‌تر سازد.

# نظر : 0