نشست شورای امربه معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش مهاباد

نشست شورای امربه معروف ونهی از منکر آموزش و پرورش مهاباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه مهاباد در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش ، با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید فرهنگ سازی شود، گفت: فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه وظیفه همگانی است و وظیفه شرعی همه ما هست که در اجرای هر چه بهتر و کامل تر این فریضه دینی سهیم باشیم

حجت الاسلام سید نظری، در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر، آموزش امر به معروف و نهی از منکر برای کارکنان، نشست های اعتقادی و معنوی برای معلمان و دانش آموزان، برگزاری کارگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر و برگزاری مسابقات فرهنگی را از برنامه هایی عنوان کرد که برای ارتقاء هرچه بیشتر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر مؤثر هستند.

کامبیز شاوله، مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد هم در این نشست با عرض تسلیت ماه محرم و فرارسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی درکشور است که در دین مبین اسلام جایگاهی والا و ویژه دارد.

در ادامه از تعدادی از همکاران فعال در زمینه امر به معروف و نهی از منکر با اهدای لوح تجلیل شد.