به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ، یوسف محمودزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این تعداد بیش از 15 درصد گردشگر از کشورهای خارجی از جمله عراق و ترکیه بودهاند.
وی با اشاره به تجهیز و ساماندهی امکانات ویژه بازدید از داخل غار، اظهار کرد: هم اکنون 13 قایق پارویی به همراه 12 نفر نجاتغریق و غواص برای بازدید گردشگران در این غار مستقر بوده و خدمات لازم را به آنها ارائه میکنند.
محمودزاده با بیان اینکه این غار به علت شیوع کرونا پس از 2 سال بازگشایی شده است، ادامه داد: طی سه ماهه نخست امسال نیز 500 نفر در اقامتگاههای بوم گردی روستای «سهولان» که در جوار این غار واقع شده، اقامت داشتهاند.
مدیر غار آبی سهولان مهاباد اضافه کرد: هشت سوییت اقامتی با ظرفیت حدود 40 نفر در روستای سهولان برای پذیرش میهمانان و مسافران نوروزی احداث شده است.
غار سهولان مهاباد دومین غار بزرگ آبی ایران است که در 43 کیلومتری شمال شرقی مهاباد در محور مهاباد - بوکان (جاده برهان) در آذربایجانغربی قرار دارد.
مهاباد 94 اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده کنته و مسجد جامع از مهمترین اثرهای تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان است.