محمد جهین افزود: این بسته های حمایتی به ارزش بالغ بر دومیلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به همت سازمان نظام پزشکی مهاباد تأمین شده بود که بین خانوارهای کارگران ساختمانی توزیع شد.
جهین، با بیان اینکه بیش از چهار هزار کارگر ساختمانی در این شهرستان وجود دارد، افزود: فعالیتهای ساخت و ساز در این شهرستان به شرط رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی پیشگیری از بیماری کرونا از امروز با نظارت مهندسان ناظر و بازرسان شهرداری و مرکز بهداشت مجاز شده و کارگران میتوانند بر سرکارهای خود حاضر شوند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهاباد اضافه کرد: واحدهای صنفی ساختمانی شامل ابزارآلات ساختمانی، کالای برق صنعتی و خانگی از ساعت ۲۱ تا ۲۴ هر شب مجاز به فعالیت بوده و در صورت فعالیت در ساعتهای غیرمقرر بدون اخطار قبلی پلمپ خواهند شد.