جباری افزود : برای افزایش اقامت های بوم گردی در سطح استان حدود 30 واحد تا پایان شهریور ماه امسال به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد : در حال حاضر تسهیلات برای ساخت واحدهای بوم گردی با هماهنگی سایر ادارات و بانک های عامل در اولویت کاری قرار دارد و از سایر ادارات مربوط به ویژه سازمان محیط زیست ، بنیاد مسکن و بانک های عامل درخواست شده تا پرداخت تسهیلات ساخت واحدهای بوم گردی را تا حد امکان برای متقاضیان تسهیل کنند .
همچنین برای متقاضیان ساخت واحدهای بوم گردی هم دوره های آموزشی ویژه از جمله شیوه های استقبال و میزبانی از گردشگران و میهمانان برگزار می شود .
توسعه واحدهای بوم گردی در آذربایجان غربی به دلیل همجواری با کشورهای اروپایی و آسیایی به غیر از علاقه مندان داخلی ، گردشگران بسیاری را هم از آنسوی مرزها به سمت ظرفیت های گردشگری کشورمان می کشاند و این یعنی تسهیل مسیر برای دست یابی به توسعه گردشگری ،اشتغال و ارزآوری بیشتر.