به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد،صنعتی معاون برنامه ریزی فرمانداری مهاباد ضمن تاکید بر نظارت بر بازار تاکید نمود که باید بازرسین به صورت مستمر در سطح بازار حضور داشته و به نحو احسن کارهای خود را انجام دهند .ایشان با بیان اینکه در بین بازاریان اتیکت قیمت جهت حمایت از مشتریان ومردم پخش گردیده است .
رئیس اداره صنعت،معدن وتجارت مهاباد گفت: باتوجه به افزایش قیمت مرغ به عنوان یکی از اقلام اساسی مصرف کنندگان، دلایل افزایش قیمت آن مورد برسی قرارگرفت.
قادری افزود: براساس اعلام سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ 12 هزار900 تومان اعلام شده و بازرسان با واحدهای تولیدی و عرضه که خلاف این قیمت را عرضه کنند برخورد خواهندکرد.
جلوگیری از افزایش اجاره بها وقیمت مسکن وراهکارهای کنترل آن دومین دستور کار جلسه ستاد تنظیم بازار امروز بود.
مسکن وشهرسازی هم برای کنترل و آرامش بازار مسکن تدابیر ویژه ای اتخاذ کرده است.
همچنین نظارت و بازرسی بر اصناف درشهرهای جنوب استان تشدید شده است.
کنترل بهداشتی واحدهای صنفی وتوزیع لاستیک برای ناوگان عمومی هم دراین نشست بررسی شد.