وی اضافه کرد: از این تعداد دام ذبح شده در مجموع 375 تُن گوشت شامل 330 تُن گوشت گاو، 17 تن گوشت گاومیش، 12 تن گوشت گوسفند و 16 تن گوشت بز استحصال شده است.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: در کشتارگاه دام بازرسان در سه مرحله قبل از کشتار، حین و بعد از کشتار بر لاشه دام نظارت کرده و در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری، گوشت دام را از چرخه مصرف خارج میکنند.
وی اطمینان داد که فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاه با نظارت بازرسان این شبکه ذبح شده و مهمور به مُهر دامپزشکی باشد، به طور کامل سالم و بهداشتی است و شهروندان از خرید گوشت دام از قصابان دورهگرد و گوشتهای که مهمور به مهر دامپزشکی نباشند، خودداری کنند.
"آغاز" با اشاره به اینکه کشتارگاه صنعتی دام مهاباد یکی از کشتارگاههای فعال و مجهز در جنوب آذربایجانغربی است، افزود: این کشتارگاه صنعتی به سامانه پیشسرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز است که از انتقال بیماریهای خطرناکی مثل تب کریمه-کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری میشود.
وی از عرضهکنندگان و تولیدکنندگان فرآوردههای خام دامی این شهرستان خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی و قوانین موجود با گروههای نظارت دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد از شهروندان نیز خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره تلفنهای 42442228 و 42442229 این شبکه اطلاع دهند تا در کمترین زمان موضوع بررسی شود.