کشتارگاه صنعتی دام مهاباد به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز است

کشتارگاه صنعتی دام مهاباد به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز است که از انتقال بیماری تب -کنگو جلوگیری می کند

 

“عباس آغاز ” افزود: در جهت  سلامت شهروندان، در طول سال جاری در کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان، 387 تن گوشت قرمز تحت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی استحصال شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد با بیان اینکه در طول این مدت 3 هزار و 565 راس دام سبک و سنگین شامل 1 هزار و 596 راس گاو، 101  راس گاومیش، 903 راس گوسفند و 1 هزار و 56 راس بز استحصال شده، اظهار کرد: از این مقدار 330 تن گوشت گاو، 17 تن گوشت گاومیش، 12 تن گوشت گوسفند و 16 تن گوشت بز بوده است.

آغاز تصریح کرد: تمام فرآورده‌های استحصال شده در کشتارگاه‌های سطح شهرستان پس از کنترل‌های لازم توسط بازرسان بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری‌های مشترک از حیوانات به انسان، از عموم شهروندان خواست از خریداری گوشت دام‌هایی که خارج از کشتارگاه‌ها ذبح می‌شوند، خودداری کنند.

او همچنین اذعان کرد: کشتارگاه صنعتی دام مهاباد به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز است که از انتقال بیماری‌های خطرناکی مثل تب کریمه-کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری می‌کند.