به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد ؛ عارف خدرلو روز پنجشنبه در حاشیه غبارروبی از مزار استاد ههژار در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: استاد هه ژار مرزهای محبوبیت را در نوردیده و به عنوان یک شاعر برجسته ملی کرد برای همه ایرانیان و هنرمندان و هنر دوستان قابل تقدیر و احترام است.
وی با اشاره به اینکه آتش زدن تندیس این هنرمند توسط فرد یا افراد ناشناس باعث جریحه دار شدن احساسات شهروندان و دوستداران این بزرگمرد در کل جهان شده است، افزود: به محض اطلاع از این مسئله دستورات لازم برای مرمت و بازسازی سریع این تندیس به پرسنل شهرداری مهاباد صادر و مراتب بلافصله در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
فرماندار ویژه مهاباد اضافه کرد: همچنین پیگیری و شناسایی عامل یا عاملان آتش زدن پیکر استاد هه ژار نیز توسط دادستانی انجام شده و رایزنی های لازم در این خصوص با نیروهای نظامی و امنیتی ادامه دارد.