سرهنگ طالب رحیمی افزود: عبور موفقیتآمیز انقلاب و نظام اسلامی از چالش ها و فتنه های داخلی و خارجی در دورانهای مختلف مرهون هوشمندی، بصیرت و فداکاریهای بسیج بوده که موجب اعتلای کشور در جهان شده است.
سرهنگ طالب رحیمی، با اشاره به نا آرامی های اخیر در برخی از استانهای کشور اضافه کرد: در قضایای امنیتی اخیر، بسیج ورود آگاهانهای کرد و با این حضور توانست انسجام و توانمندی بالای خود را برای حفظ و برقراری امنیت و آرامش مردم و کشور، نشان دهد.
وی افزود: دشمنان برنامه ریزی بسیاری را برای شهر مهاباد درحوادث اخیر انجام داده بودند اما رفتار و واکنش مدنی مردم این شهرستان جواب دندان شکنی به آنان داد.
فرمانده سپاه مهاباد، با بیان اینکه ملت ما همواره اهل گفتگو و مذاکره است، افزود: با این وجود تجربه نشان داده است که هرگز نباید به وعدههای دشمنان امیدوار بود.