بخشیده شدن اجاره ‌بهای اماکن ورزشی در مهاباد

۹۰۰ میلیون ریال اجاره ‌بهای اماکن ورزشی واگذار شده به بخش خصوصی در شهرستان مهاباد به مستأجران بخشیده شد.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد گفت: به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و در راستای حمایت از بخش خصوصی در شرایط تعطیلی مکانهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان اجاره‌ بهای سالن و اماکن ورزشی را به مدت دو ماه شامل بخشودگی کرده است.

قرنی مصطفی‌پور افزود: براساس این ابلاغیه ۹۰۰ میلیون ریال اجاره بهای چهار سالن ورزشی و یک استخر که در مهاباد به بخش خصوصی واگذار شده است، شامل این بخشودگی قرار گرفت.

مصطفی پور، با بیان اینکه این بخشودگی مربوط به اسفند سال گذشته و فروردین امسال است، گفت: هنوز تصمیمی در خصوص بخشودگی اجاره بهای اردیبهشت‌ماه هنوز اتخاذ نشده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد ،ضمن قدردانی از همکاری مدیران سالنها و مجموعه‌ های ورزشی پیرامون عمل به مصوبه ‌های ستاد ملی کرونا وتعطیلی فعالیتهای ورزشی اضافه کرد: بنابراعلام ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا، اماکن ورزشی وتمامی فعالیتها و مسابقات ورزشی تا اطلاع ثانوی‌ تعطیل است.