فرماندار مهاباد از همکاری اصناف در اجرای محدودیت‌ها قدردانی کرد

اصناف در اجرای این محدودیت‌ها همکاری خوبی را با ستاد مقابله با کرونا داشته‌اند که جای قدردانی دارد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد" ایرج شجاعی اظهار داشت: با بیان اینکه اعمال محدودیت‌های کرونا بیشترین فشار را بر روی اصناف و بازاریان وارد می‌کند، گفت: تمامی بازاریان فعال در مراکز تجاری، تاناکورا و بازارچه‌های مهاباد، در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای صحیح محدودیت‌های اعمال شده مشارکت خوبی را با ستاد داشته‌اند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون وضعیت مقابله با کرونا در مهاباد در وضعیت نارنجی قرار دارد که بر این اساس فعالیت اصناف گروه شغلی اول و دوم مجاز به فعالیت هستند که در صورت وارد شدن به وضعیت قرمز امکان فعالیت گروه دوم نیز محدود خواهد شد.

فرماندار مهاباد گروه شغلی دوم را شامل پاساژها، مساجد و مصلی‌ها، قنادی یا شیرینی فروشی، آب میوه و بستنی فروشی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، آرایشگاه مردانه، بازار فروش خودرو، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، فرش و موکت فروشی، اسباب‌بازی فروشی، فروش لوازم خانگی، خدمات چاپ دیجیتال، عمده و خرده فروشی پوشاک، مشاور املاک، پرده سرا، فروش کیف و کفش، فروش لوازم التحریر، خیاطی، فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی و خشکبار و آجیل فروشی است. 

شجاعی بیان کرد: دولت نیز برای اصنافی که در اثر تعطیلی بازار متضرر خواهند شد، تمهیداتی شامل اهدای تسهیلات، مشوقات و بخشودگی مالیاتی و اهتمام در صدور چک‌های برگشتی پیش‌بینی کرده است.

وی با اشاره به اینکه مهاباد یکی از شهرهای گردشگرپذیر شمال غرب کشور است، اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا و کم شدن رفت و آمدهای ترافیکی و مسافرت گردشگران موجب شده گردش مالی اصناف این شهرستان نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری پیدا کرده و این مهم نیز بر درآمد این قشر تاثیر مستقیم گذاشته است.

وی با اشاره به اینکه حفظ جان مردم در اولویت قرار دارد، گفت: همه از شرایط معیشت مردم و کسادی بازار اصناف واقف هستیم اما در شرایطی که جان شهروندان در خطر باشد، اجازه فعالیت و منفعت طلبی به متخلفان نخواهیم داد.

فرماندار مهاباد اظهار داشت: علاوه بر محدود شدن فعالیت اصناف، کارکنان نهادهای دولتی نیز در این مدت با توجه به وضعیت قرمز و یا نارنجی شهرستان به ترتیب با دو سوم و یک سوم ظرفیت حضور خواهند داشت.

شجاعی ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و همدلی همه اقشار مردم امکان مهار شیوع بیماری کرونا وجود داشته و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی از مرگ عزیزان بر اثر این بیماری جلوگیری خواهد شد.